Exposición colectiva: “A l’abast de la mà” / Galería SICART / Vilafranca del Penedès

por antalens

Ya tenemos en marcha el primer proyecto expositivo del 2011. Estrenamos año con una exposición colectiva, junto a Mar Arza y a Marta Espinach, en el espacio de Ramón Sicart en Vilafranca del Penedès / 15 de Enero de 2011.

A L’ABAST DE LA MÀ

Les obres de Mar Arza, Marta Espinach i Anna Talens tenen una sèrie de punts en comú que fan ens hàgim decidit a mostrar-les conjuntament.

Les tres participen d’una visió de la vida que ens es propera, la temàtica de les seves obres -el pas del temps, la infància, l’experiència de la vida, en definitiva- ens parla d’allò quotidià a partir de la senzillesa, de com els actes més insignificants -el tic-tac d’un rellotge, el so de les campanetes, un joc de daus sense numeració, el contes infantils, els teixits de filferro, les matèries orgàniques- i els objectes que tenim a tocar -paper i llapis de colors, fils, agulles, una llibreta d’estalvis-, poden expressar la poesia necessària per a transformar la visió que tenim del món i fer-nos propers i desxifrables paraules i silencis, pors i gosadies, seguretats i incerteses, ingenuïtat i coneixement.

Obres fetes des del silenci i la meditació, elaborades amb una cura excepcional des d’un sisè sentit i posades a l’abast per al gaudi dels nostres cinc sentits.

www.galeriasicart.com